Lora, în ipostaze indecente cu Andrei de la Alb Negru!

Duminica, 19 Ianuarie 2014, 22:48

Proba ”Alpha Body” i-a pus în mare încurcătură pe concurenți!

Ei au trebuit să scrie cuvinte folosindu-se de trupuri. Astfel, Lora a juns în câteva ipostaze bizare cu Andrei, încercând să formeze litera A.

Totuși, s-au descurcat bine și au câștigat proba.

"Totul e permis" este in AVANPREMIERA, in fiecare DUMINICA, de la 10:00, in exclusivitate pe AntenaPlay si LIVE, in fiecare DUMINICA, de la 20:30, la Antena 1 si pe AntenaPlay!

Articole pe aceeasi tema

Lora, Ana Odagiu, Dan Badea și Vlad Corbeanu au câștigat ultima ediție

Au fost talentați, inspirați, îndemânatici și uniți, Lora, Ana Odagiu, Dan Badea și Vlad Corbeanu au câștigat ultima ediție din acest sezon al emisiunii ”Totul e permis!”.

Tania Popa, fata de la țară care știe ”limbajul mâinilor”

Tania Popa și Doru Todoruț și-au reprezentat echipa la proba ”limbajul mâinilor”. Doru a fost responsabil cu gesturile pe care le-ar fi făcut Tania, în rolul tinerei de la țară, care și-a deschis un SPA cu produse bio.

Echipa lui Connect-R a câștigat proba ”Planul înclinat”

Au fost în Rai, au trecut și prin Iad, iar în final au câștigat. Alina Pușcaș, Tania Popa și Doru Todoruț, alături de căpitanul Connect-R, au câștigat proba ”Planul înclinat”.

Lady Gaga și însuși Diavolul, parteneri de dans

Lady Gaga a ajuns în Rai, în fața unui înger bun, interpretat de Connect-R. Alina Pușcaș a intrat în pielea excentricei artiste, care a fost tentată de Diavol să aleagă tărâmul lui.

”Morărița” Ana Odagiu, talentată și la cântec, nu doar la joc actoricesc

Ana Odagiu și-a reprezentat echipa la proba ”Hitul permis”. Tânăra actriță a cântat piesa ”Morărița”, unul dintre hiturile Mirabelei Dauer.

Recomandari A1.ro

Lifestyle Euforia.TV

Samsun cilingir kocaeli evden eve nakliyat Erkek Giyim bayilik erkek kemer modelleri Giyimi okul formalari mobil bahis
Samsun cilingir